4somegolf

diensten
werkwijze
gebruikers
leaflets
contact
nieuws
links

Diensten

home

4Some levert en installeert de software en ondersteunt u vanaf dag één. Ook staat dan onze golfkennis tot uw beschikking. Omdat het programma stap voor stap is ontwikkeld en door en door in de praktijk is getest, komt u niet voor verrassingen te staan. In alle aspecten van de golfadministratie is voorzien. U hoeft niet te investeren in de aanschaf want wij denken in langdurige relaties. U betaalt alleen een jaarlijks bedrag voor gebruik en support.
Ledenadministratie
Wedstrijdadministratie
Handicapadministratie
Ledenkiosk
Internet site
Ondersteuning
 
Ledenadministratie   
Hierin worden alle relevante gegevens van leden vastgelegd inclusief de basis golfgegevens. Middels een automatische uitwissel procedure gaan deze gegevens ook naar de centrale administratie van de NGF.
Wedstrijdadministratie   
Met behulp van de wedstrijdagenda worden de wedstrijden geactiveerd zodat leden zich kunnen inschrijven. Er kunnen met dit systeem startlijsten worden gemaakt en de scores kunnen worden ingegeven. De uitslagen en eventuele klassementen worden door 4Some samengesteld al dan niet in diverse categorieën waarna ze kunnen worden gepubliceerd. Bij qualifying wedstrijden worden de nieuwe handicaps automatisch berekend inclusief de CSA bepaling. 4Some voorziet in de meest gangbare wedstrijdvormen, berekent de playing handicap en kan zowel etiketten als scorekaarten afdrukken.
Handicapadministratie   
De handicapadministratie is voorzien van alle in Nederland gemeten banen en tee’s. Hierdoor is het verwerken van qualifying kaarten alleen een kwestie van het invoeren van de scores per hole. Stableford punten worden automatisch uitgerekend en zo ook de handicaps. Bijzonder van 4Some is dat de scores per hole ook worden bewaard, zodat alle handicaps altijd per handicapjaar worden herberekend. Wanneer scorekaarten in een verkeerde chronologische volgorde binnenkomen, zorgt het systeem er automatisch voor dat de handicap op de juiste datumvolgorde wordt herberekend. In de bepaling van 4Some zijn uiteraard de Jaarlijkse Herziening op basis VGSS en GBHSS, het activeren of deactiveren van handicaps en het uitrekenen van Average Score Difference opgenomen. De handicapadministratie is volledig gebaseerd op het EGA Handicap Systeem 2007, inclusief de later doorgevoerde wijzigingen en/of aanvullingen.
Ledenkiosk   
De ledenkiosk is een ledencomputer voor:  
▪  Inschrijven voor wedstrijden  
▪  Opvragen van startlijsten  
▪  Aanmelden van een Qualifying Kaart  
▪  Ingeven scores van een Qualifying Kaart  
▪  Opvragen Handicap historie  
▪  Muteren Adres gegevens  
▪  Opvragen Playing Handicap  
Internet site   
Voor de koppeling van het 4Some Golfsysteem en uw internet site bieden wij u twee mogelijkheden:
Allereerst de gegevensuitwisseling (ledengegevens, wedstrijdinschrijvingen, startlijsten, uitslagen, klassementen, handicaphistorie, scores van een Qualifying Kaart andere banen, etc.) ten behoeve van uw Internetsite. U krijgt van ons de volledige werkset en gegevenslay-out van de "XML" bestanden zoals ze door 4Some worden verwerkt. Uw webmaster hoeft alleen de import, export als de lay-out verder te verzorgen.

Daarnaast kunnen wij (optioneel) uw internet site (her)bouwen waarbij de huidige vormgeving en huisstijl kunnen worden gehandhaafd. U krijgt een nieuwe site naar uw specifieke wensen, waarbij teksten en foto's door commissieleden zelf kunnen worden geplaatst met behulp van een ingebouwde tool. Teksten kunnen eerst met een tekstverwerker worden geschreven. Met behulp van knippen en plakken kunnen ze vervolgens op de juiste plaats op de site worden gepubliceerd.

Ondersteuning 

 

Onze gebruikers kunnen gedurende zeven dagen in de week, dus ook in het weekend,  rekenen op onze telefonische ondersteuning. Daarnaast worden regelmatig gebruikers trainingen gehouden om het optimale uit het 4Some Golfsysteem te halen. De tijd staat niet stil en dus blijven we wijzigingen en nieuwe mogelijkheden toevoegen aan het systeem waarbij de gebruikers een gezonde inbreng hebben. 4Some Golfsysteem is gemaakt voor golfers, door golfers. 
 
Telefoon:
06 53 14 07 57
E-mail:
info@4somegolf.nl
Copyright © 2009 4SomeGolf